Vinul rosu – aliatul celor care vor sa slabeasca

Vinul rosu – aliatul celor care vor sa slabeasca

Da, este adevarat! Numai ca este vorba numai de vinul rosu natural, cu alte cuvinte vinul facut chiar din struguri si fara adaos de zahar. Si inca ceva foarte important – nu trebuie sa depasiti un pahar pe zi!

Cum ne ajuta vinul rosu sa slabim – iata ce spun oamenii de stiinta:

Resveratrolul este transformat in organism dupa consumarea vinului in piceatannol, substanta care stopeaza dezvoltarea celulelor grase imature, impiedicandu-le sa se mareasca, le elimina treptat pe cele mature si nu mai permite altor noi celule de grasime sa apara.

Foarte simplu, nu? Insa exista si conditii puse tot de catre oamenii de stiinta. Prima: nu consumati mai mult de un pahar de vin rosu pe zi, altfel efectul este contrar; vinul are totusi un numar de calorii. A doua: respectati o dieta zilnica echilibrata si nu foarte bogata in grasimi; nici piceatannolul nu are puteri supranaturale!

Dar sa stiti ca un pahar de vin rosu baut zilnic aduce si multe alte beneficii importante sanatatii, dovedite de studii facute in decursul anilor:

– Este un antioxidant puternic, dusmanul radicalilor liberi, datorita resveratrolului, substanta ce provine din samburii si pielea boabelor de struguri.

– Scade nivelul de colesterol rau, gratie polifenolilor pe care ii contine, ceea ce este foarte important pentru sanatatea vaselor sanguine, pentru fluidizarea sangelui si pentru..

Citeste mai mult la:
http://www.grasomega.ro/vinul-rosu-aliatul-celor-care-vor-sa-slabeasca/

Comenteaza acest articol

css.php