Vot pentru schimbare

La fel ca in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, reprezentantii din conducerea filialei judetene a Partidului Social Democrat Constanta si-au exercitat dreptul la vot si s-au deplasat la urne in prima parte a zilei. Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele Organizatiei judetene a PSD Constanta si presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a votat, impreuna cu sotia sa, la sectia amenajata la Scoala nr. 28.

„Avem nevoie de infrastructura, avem nevoie sa construim, avem nevoie de locuinte ieftine. Trebuie sa terminam acest scandal care, de cinci ani, nu se mai opreste”, a declarat Nicusor Constantinescu imediat dupa ce a iesit din cabina de vot.

Radu Mazare, presedintele PSD si primar al municipiului Constanta, si-a exprimat optiunea de vot in aceeasi unitate scolara din oras. La iesirea din cabina de vot, Radu Mazare a dat cateva declaratii, facand trimitere la ceea ce a spus dupa primul tur de scrutin, si anume ca se gandeste serios sa renunte la functia de primar si sa plece din tara, in situatia in care Traian Basescu va fi reconfirmat presedinte. Mai exact, edilul a precizat ca isi doreste ca votul pe care l-a dat sa aduca o schimbare, astfel incat sa poata ramane aproape de constanteni. „Am votat sa plec in Brazilia doar in vacante, nu de tot”, a declarat Radu Mazare.

Comenteaza acest articol

css.php