Vrei o afacere de sezon in Mamaia sau in oras? Primaria organizeaza o licitatie pentru activitati temporare

Vrei o afacere de sezon in Mamaia sau in oras? Primaria organizeaza o licitatie pentru activitati temporare

Ca urmare a interesului scazut de la primele sedinte de licitatie, Primaria Constanta reia, in data de 19.06.2017, ora 12:00, la sediul din bd. Tomis nr. 51, procedura pentru închirierea de amplasamente în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017, pentru municipiul Constanta si statiunea Mamaia.

In Constanța se va licita pentru afaceri precum:

– producere și comercializare sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat – vehicul/aparat);
– închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi);
– comercializare înghetată (tonetă).

Stațiunea Mamaia

– comercializare hand made (aticole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschisa, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfãșurarea procedurii de închiriere, care se obțin odata cu achitarea taxei de participare/ amplasament/ tip de activitate.
Perioada sezonului estival 2017 este de 90 de zile. Documentele licitaţiei se pot procura începând cu data de 12.06.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.06.2017, ora 16:00.
Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.
Relații suplimentare se pot obtine de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.
Anuntul publicitar pentru amplasamentele rămase neadjudecate și care urmeaza să fie scoase din nou la licitație, se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.

Comenteaza acest articol

css.php