Vrei să devii bugetar? Primăria Constanța face angajări

Vrei să devii bugetar? Primăria Constanța face angajări

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Financiare, astfel:

– Serviciul Contabilitate:
– inspector clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

– Serviciul Financiar – Buget:
– inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire;
– inspector clasa I, grad principal (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 10.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 12.01.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 08-28.12.2017, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia și actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Mai multe informații puteți obține la tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Comenteaza acest articol

css.php