Week-end plin de surprize pentru turişti şi constănţeni: spectacole aviatice, muzică, film, distracţie în cluburi

Week-end plin de surprize pentru turişti şi constănţeni: spectacole aviatice, muzică, film, distracţie în cluburi

Începutul lunii iulie aduce o mulţime de surprize pentru turiştii aflaţi pe litoral, dar şi pentru constănţeni.
Pe 2 iulie, Parcul Tăbăcărie din Constanța va găzdui scurtmetraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de 8 ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmări cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase. Detalii despre filmele de la Noaptea Lungă ediția 8: http://bit.ly/28KCdx0

Adrenalină la înălţime

Tot pe 2 iulie, pasionații de adrenalină sunt așteptați pe Aeroportul Tuzla, la a 10-a ediție AEROMANIA la cel mai inedit spectacol de acrobație aeriană, primul weekend de aviatie din Romania, eveniment care va atrage mii de turisti si constanteni. Editia din acest an păstrează standardul cu care și-a obișnuit invitații: piloți de acrobație de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food-court, spații de joacă pentru copii. Spectacolul aerian îi include pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pe Jurgis Kairys.
In perioada 1-2 iulie, Scoica Land Mamaia gazduieste Festivalul International de Interpretare “Delfinul de aur”, Navodari 2016, eveniment aflat la cea de-a XIV-a editie.

Seara li se pregătesc turiștilor și constănţenilor petreceri tematice în cluburi, beach barbeque, petreceri cu invitați speciali, muzică grecească sau dj internaționali care vor reuși să ofere momente incendiare și, pe care, cu siguranță, aceștia le vor ține minte până la următoarea vizită în stațiunea Mamaia.
Pentru iubitorii de shopping, branduri românești renumite ajung weekendul acesta la mare. Târgul “Half is Free” by Andreea Esca, pregătește o sesiune colorată de cumpărături, sambata, 2 iulie, în Ego Club Mamaia, intrarea fiind liberă.

Comenteaza acest articol

css.php