WhatsApp va permite revocarea mesajelor trimise

WhatsApp va permite revocarea mesajelor trimise

WhatsApp plănuiește o actualizare a aplicației care va permite utilizatorilor editarea, revocarea/ștergerea mesajelor trimise care nu au fost citite, scrie Express.co.uk citat de Digi24.ro.

WhatsApp va permite în curând utilizatorilor revocarea, rechemarea sau editarea mesajelor care au fost deja livrate în cadrul aplicației de chat. Caracteristica ar permite utilizatorilor să editeze sau să revoce mesajele trimise din greșeală, precum și orice text cu greșeli.

WhatsApp testează în prezent noua caracteristică în viarianta beta a aplicației pentru iPhone, anunță The Independent. Cei cu acces la versiunea beta spun că funcția este dezactivată în mod implicit, ceea ce înseamnă utilizatorii trebuie să știe de existența ei, și să caute în meniul de setări pentru a o activa.

Apăsarea lungă pe un mesaj trimis în versiunea iOS beta de WhatsApp include acum două noi opțiuni în meniul mic: edit vă va lăsa să editați mesajul trimis iar revoke vă va permite să îl ștergeți. Totuși, opțiunea de revocare funcționează doar dacă destinatarul nu a citit mesajul, conform sursei citate.

Comenteaza acest articol

css.php