Zi specială, de 1 Iunie, pentru copiii din Ion Corvin

Zi specială, de 1 Iunie, pentru copiii din Ion Corvin

Investițiile în educație sunt, dintotdeauna, prioritatea primarului comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu. Plecând de la premisa că viitorul este al copiilor, iar pentru a le asigura condiții optime de dezvoltare este nevoie de o educație solidă, edilul face tot ce este posibil pentru a atinge acest deziderat, de la pregătirea de evenimente speciale, până la proiecte de investiții în școli și grădinițe.

Pentru 1 Iunie, administrația locală din Ion Corvin a pregătit numeroase surprize pentru cei mai mici locuitori ai comunei. Potrivit primarului Marcela Rădulescu, prin Consiliul Local s-au alocat fonduri pentru ca cei mici să aibă parte de o zi de neuitat. “Toți copiii vor avea parte de surprize de ziua lor, trebuie să fie o zi specială pentru ei. Le-am pregătit un spectacol cu animatori, personaje de desene animate, eroi de poveste și dansatori. Sperăm la un spectacol magic, care să-i bucure pe toți, atât mici, cât și mari”, explicat Marcela Rădulescu.
Tot pentru a le asigura cele mai bune condiții celor mici, edilul a stabilit un plan de reparații și lucrări de modernizare a unităților de învățământ.
După încheierea acestui an școlar, atunci când copiii vor intra în vacanță, autoritățile vor demara lucrările pentru construirea unei noi școli în Ion Corvin, dar și cele pentru reabilitarea școlii din localitatea Viile. “Prin aceste proiecte pentru care s-a muncit enorm și pentru care s-a obținut finanțare, aș dori să demonstrez cât de mult contează pentru mine copiii și cât de mult imi doresc ca aceștia să poată învăța în condiții optime, normale”, spune Marcela Rădulescu.
Cu fondurile guvernamentale obținute prin semnarea contractelor de finanțare, în comuna Ion Corvin se vor realiza, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale, construirea unei școli noi în regim parter+etaj, dar și a unei grădinițe noi în localitatea Ion Corvin și reabilitarea școlii din localitatea Viile prin înlocuirea acoperișului, distrus de aproape doi ani.

Comenteaza acest articol

css.php