Ziua finalelor, ziua premierelor

Sambata s-a disputat marea majoritate a finalelor de la Cupa Universitatii Ovidius. Ziua a inceput cu palpitanta finala a turneului de baschet. „Veteranii“ competitiei, cei de la Medicina anul III, au cedat in fata celor de la Informatica I+II, scor 24-26 si astfel prima campioana a zilei era cunoscuta.

La volei s-au jucat ultimele meciuri la fete si mixt. Prima partida le-a opus pe fetele de la Farmacie I, celor de la Marketing II. „Farmacistele“ s-au impus in doua seturi, la fel cum a facut si echipa de mixt a celor de la Litere, in fata celor de la Stiinte Economice.

Pe terenul alaturat s-au desfasurat ultimele acte ale turneului de handbal. La feminin, Asistenta Medicala + Medicina a castigat cu 18-10 meciul cu Ai+Jurnalism, iar la baieti, in ultimul meci al zilei, cei de la Marketing+ Management i-au invins pe cei de la AI+Chimie, scor 15-13.

Finala la fotbal, cea mai atractiva, a fost jucata intre Management I si Constructii II, cei din urma reusind sa se impuna dupa executarea loviturilor de departajare, la finele timpului regulamentar, scorul fiind gal 2-2.

Nu in cele din urma, pe terenul de tenis, Nadir Dervis (Constructii I) si Alexandru Dosa si-au disputat si ei finala, primul impunandu-se cu un dublu 6-2.

Competitia s-a incheiat cu festivitatea de premiere, invingatorii, si nu numai, fiind rasplatiti cu diplome si tricouri.

Campionii

Fotbal: Constructii anul II

Volei: Farmacie I – feminin; Constructii I+II – masculin; Litere II – mixt.

Handbal: Asistenta Medicala + Medicina – feminin; Marketing+ Management – Masculin.

Baschet: Litere I – fminin; Informatica I+II – masculin.

Tenis: Denis Chiriacu (Marketing II); Nadir Dervis (Constructii I)

One Comment

  1. foarte tari astia de la managament :-”
    :))

Comenteaza acest articol

css.php